foghúzás és eltávolítása könyvtárban: funkciók és lefedettség kapcsolatos foghúzás & eltávolítása

Oral Health Trends

A foghúzás, vagy exodontia, a eltávolítása a fog. Okai foghúzás közé szuvas vagy törött fogak. Azt is el kell távolítani, hogy helyet adjon a többi fog vagy fogszabályozás kezelést. A történelem során fog eltávolítása már kezelésére használják a különböző betegségek felfedezése előtt az antibiotikumok például a krónikus fogat fertőzéseket kapcsolódik számos betegségek gyógyítására. Két fő típusa a foghúzás: egyszerű foghúzás és sebészeti kivonást. Egyszerű extrakciót végzünk a látható fogak a szájban helyi érzéstelenítésben. A fog meglazul a foglalatból, majd eltávolítjuk a fogászati ​​csipeszt. Sebészeti extrakció egy bonyolultabb eljárás tenni a fogakra, hogy megtörték az íny, illetve nem teljesen kitört, és általában altatásban. Tudjon meg többet a foghúzás és eltávolítását, a műtét utáni ellátás, és a lehetséges szövődmények.

\ ‘Ll talál tippeket és trükköket, valamint a legfrissebb híreket és kutatások Oral Health.

Ön jelenleg

Mindössze 18,5% -a sok ember a világon soha fogselymet. Akkor kimaradnak egy egyszerű módja annak, hogy egy nagy különbség az egészségét a száj. Függetlenül attól, hogy milyen jól megkenjük, plakk még alkot, a fogai közé, és végig az íny. Floss eltávolítja az élelmiszer közé szorult a fogak, és eltávolítja a film baktériumok alkot, mielőtt kiderül, hogy plakk, ami okozhat ínygyulladás (gingivitis), üregek, és a fogak elvesztése. Próbálja fogselyem csak egy fog elindulni.

Te vagy az egyik 31% a sok ember a világon, aki nem fogselymet naponta. Akkor kimaradnak egy egyszerű módja annak, hogy egy nagy különbség az egészségét a száj. Függetlenül attól, hogy milyen jól megkenjük, plakk még alkot, a fogai közé, és végig az íny. Fogkefe sörtéi önmagában nem tisztítanak hatékonyan közötti szűk helyen. Fogselyem eltávolítja akár 80% -os, a film, amely megkeményedik plakk, amely okozhat ínygyulladás (gingivitis), üregek, és a fogak elvesztése. Cél még 3 nap alatt!

Te vagy az egyik 31% a sok ember a világon, aki nem fogselyem napi, de te is az utat ahhoz, hogy pozitív hatással van a fogak és az íny. Függetlenül attól, hogy milyen jól megkenjük, plakk még alkot, a fogai közé, és végig az íny. Fogkefe sörtéi önmagában nem tisztítanak hatékonyan közötti szűk helyen. Fogselyem eltávolítja akár 80% -os, a film, amely megkeményedik plakk, amely okozhat ínygyulladás (gingivitis), üregek, és a fogak elvesztése. Cél az összes 7 nap!

Csak 50,5% -a sok ember a világon fogselyem napi, és jó neked, hogy te vagy az egyik közülük! Függetlenül attól, hogy milyen jól megkenjük, plakk még alkot, a fogai közé, és végig az íny. Fogkefe sörtéi önmagában nem tisztítanak hatékonyan közötti szűk helyen. Fogselyem eltávolítja akár 80% -os, a film, amely megkeményedik plakk, amely okozhat ínygyulladás (gingivitis), üregek, és a fogak elvesztése. Gratulálok a jó orális egészség szokás!

Megtalálja tippeket és trükköket, valamint a legfrissebb híreket és kutatások Oral Health.

FORRÁS

Dental Association, egészséges emberek 2010