rost: határozott “go”, amikor a fogyókúra.

Mikor jön a fogyás, egy egyszerű jótanács talán hasznosabb, mint az összes diéta könyvek, kalória számláló, és része mértékegységekkel össze: Egyél több rostot.

Egy nemrégiben készült tanulmány megállapította, hogy az emberek, akik ki több belőle, hogy a táplálkozás – megváltoztatása nélkül mást – vesztett annyi súlyt, mint az emberek, akik követték a szív egészséges, alacsony zsírtartalmú táplálkozás terv által javasolt Heart Association.

A tanulmány készül, egyre több bizonyíték arra, hogy az emberek, akik esznek több rostot általában egy egészségesebb testsúly.

Míg a magas rosttartalmú ételek általában egészséges (gondolom: gyümölcs, zöldségek, teljes kiőrlésű gabona), hogy milyen bizonyult ugyanolyan fontos volt, hogy ez a fajta diéta könnyebb ragaszkodni, mint a másik, strukturáltabb megközelítést.

Ez egy szénhidrát található növényi élelmiszerek, mint a gyümölcsök, zöldségek és a teljes kiőrlésű gabonák. Eltérően más szénhidrát, nem könnyen emészthető a szervezet, így gyorsan halad át a rendszert, anélkül, hogy a vércukorszintje emelkedését.

Minden gyümölcs és zöldség van szál, de ez leginkább koncentrálódik a héjat, a magokat, és a membránok. Ez azt jelenti, egy alma a bőr több rostot, mint egy meghámozott banán. Néhány leggazdagabb gyümölcs források azt is egész bogyók, mint a málna, szamóca, mondja Tracie Jackson, RD, egy táplálkozási terapeuta a University of Nebraska Medical Center.

“Ahelyett, scooping grapefruit ki a kis lé zsebek, peeling úgy, mint egy narancs, és eszik meg kapsz több rostot,” mondja.

Tehát mennyire van szüksége ahhoz, hogy elveszti felesleg vagy maradjon az egészséges testsúly? Nők 50 év alatti kell törekednie, hogy 25 gramm rostot egy nap, és a férfiak kell lőni 38 gramm. Egyes szakértők azt javasolják, még.

Sok ember van a világon, hogy csak mintegy a fele, ami azt jelenti, hogy hiányzik a nem csak a súly előny, hanem alacsonyabb a szívbetegség kockázatát, és a 2. típusú cukorbetegség.

Fiber nincs mágikus zsírégető hatása. Egyszerűen segít úgy érzi, teljes anélkül, hogy sok extra kalóriát a diéta. Ha van egy sült krumpli (bőr) helyett egy zacskó chips, például, akkor nem csak a kevesebb kalóriát fogyasztanak – akkor kevésbé valószínű, hogy úgy érzi, újra éhes egy óra múlva.

Egészséges, finom receptek, és onnan Eating Well magazin.

Amíg az edzést, akkor számíthat között …