s felső egészségügyi történetek 2011

Mi határozza fontos egészségügyi történetek egymástól, hogy az együtt jár mindannyiunk személyes szinten – akkor is, ha nem tudjuk, hogy abban az időben.

Lehet, hogy egy történet, hogy transfixes számunkra, mert annak hatása azonnali – vagy lehet, hogy egy történet, ami egy kicsit a radar, de később megváltoztatja a nézzük egészségre.

Ezen okból választotta öt emelet a több ezer soha nem könnyű, mert csak néhány nyilvánvaló.

Ebben az évben úgy döntött, hogy a történetek támadott elképzeléseink étrend és táplálkozás, mintegy a közegészségügyi, valamint a mi megértését betegség.

 top hír: mit ne Ea; top jellemző történet: Az igazság a Belly Fa; top kvíz: Tesztelje Nutrition I; top étrend eszköz: Food & Fitness Planner

Az első úgy néz ki, valami mi minden nap, és hogyan küzdünk kell csinálni.

Vannak jó ok, amiért a diéta és a táplálkozás a legnépszerűbb téma tovább.

Tudjuk, hogy az étrend határozza meg az egészség, de mi zavaros. Úgy tűnik, mintha a meghatározása egészséges táplálkozás folyamatosan változik. Fogyás tanácsot folyamatosan változik. Amit látunk, az a valóság TV show viseli kevés hasonlóságot mutat jól, a valóság. Ez jön hátterében az USA-elhízás-járvány – amely tavaly kapott még rosszabb – és a dagály a 2. típusú cukorbetegség.

Majd júniusban, a kormány egészségügyi intézmények esett egy bombázó, hogy a hozzáadott tűz vita: felrobbantották a tiszteletreméltó élelmiszer-piramis. Helyett a piramis, a lemez – MyPlate.gov – mutatja, milyen élelmiszereket meg kell enni, egy szem adag mérete.

A legtöbb ötlet viszonylag egyszerű volt, mint a make felét a lemez gyümölcsök és zöldségek. Egyszerű, akár nem, ez kiemelte a fennálló aggodalmak a közönség. Mit együnk? Mi a legjobb diéta?

Az olvasók folyton keresi a választ ezekre a kérdésekre, az egész

Szeretne mérlegelnie? Viták folynak ‘s evés és diétás Közösségben.

Friss dinnye jó neked. Kivéve sárgadinnye mászik Listeria baktériumok, mint azok a darabot értékesítettek az USA-ban 2011 nyarán.

Egészséges, finom receptek, és onnan Eating Well magazin.

Amíg az edzést, akkor számíthat között …